BEAUTYLAB

Nieuw binnen Beauty Salon Nouveau! Het fantastische apparaat BEAUTYLAB. 

Met dit apparaat kunnen we vetcellen verwijderen, cellulitis aanpakken, striae verminderen en littekens behandelen. Tevens werkt het apparaat op de fibroblasten. Dit zijn de cellen die zorgen voor de aanmaakt van collageen en elastine. Hiermee ga je dus de huid ook verstrakken en verstevigen. 

Hoe gaan we te werk?

Voor dat we beginnen gaan we samen rond de tafel zitten, bespreken we jouw doelen en gaan samen kijken naar de mogelijkheden. Er volgt een uitgebreide intake, het doormeten van het lichaam en we nemen de centimeters op. Dit doen we om echt alles te kunnen monitoren gedurende de behandelingen. 

De behandeling is geheel pijnloos. Het enige wat je voelt, of beter gezegd hoort is een hoge pieptoon. We werken namenlijk met cavitaitie. Dit is een vorm van ultra geluid. De trillingen in je lichaam zet jouw oor om in geluid. Dit is dus wat alleen jij hoort tijdens de behandeling. Cavitatie zorgt ervoor dat het vet wat opgeslagen ligt in de vetcellen, verwijderd wordt. Omdat we eerst het lymfesysteem en de bloedbaan activeren, wordt het "losgemaakt" vet direct afgevoerd. Dit gebeurd op een natuurlijke manier, de zelfde manier als je vet zou verbranden. 

We dragen graag bij aan wat meer zelfvertrouwen, een fit gevoel en een vitale levensstijl. Daarom begeleiden we je ook graag op het gebied van voeding. Dit is absoluut geen dieet. Maar we willen je juist laten zien hoe veel, lekker en gevarieerd je kunt eten op een gezonde en verantwoorde manier. 

De cavitatie behandelingen kun je natuurlijk gewoon los inplannen. Maar we kunnen ook in kuurverband werken. Hierbij gaat het om een 10 weeks programma. Je komt iedere week voor een behandeling, en je krijgt een 10 weeks voedingsschema. Zo gaan we echt samen het proces aan. 

Prijzen cavitatie

Losse behandeling

82,00

Kuur van 10 behandelingen (2 behandelingen gratis )

+ 10 weeks voedingsschema

656,00