IK SKIN PERFECTION

IK SKIN PERFECTION werkt alleen met 100% klinisch bewezen ingrediënten. Dit houdt in dat alle gebruikte ingrediënten uitvoerig zijn getest. We staan voor transparantie, betrouwbaarheid en vermijden huidonvriendelijke ingrediënten in de producten.

IK SKIN PERFECTION is dierproefvrij. Het Research en Development team is één van de beste in Europa en bestaat uit farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten. Doordat ze dagelijks onderzoek doen naar de meest unieke en innovatieve ingrediënten, kunnen we met IK SKIN PERFECTION de hoogst haalbare kwaliteit bieden.

IK staat voor – Infusion Knowledge – het transportsysteem waarbij actieve ingrediënten diep in de huid kunnen doordringen en structurele huidverbetering plaatsvindt. Op een bewuste en huidvriendelijke manier herprogrammeert IK de probleemhuid en zorgt met het Healthy Reset Programma – voor een gezonde huid.

EEN GEZONDE HUID VANAF DE BASIS

Bij IK SKIN PERFECTION werken we met hoog geconcentreerde werkstofcomplexen. Daarom is het van belang om de intensiteit op te bouwen. Als u voor het eerst langskomt voor een behandeling, zal er altijd een uitgebreide intake en huidanalyse uitgevoerd worden. Ook zullen de eerste behandelingen milder zijn dan de behandelingen die gaan volgen. Dit doen we om de huid te laten wennen aan de ingrediënten van dit mooie merk. We gaan hier voor de hoogst haalbare resultaten.