Microdermabrasie

Boosten van de huid, en het verfijnen van de huidstructuur

Tijdens de microdermabrasiebehandeling wordt er gebruik gemaakt van een vacuümapparaat. Deze zet zich vast op de huid, aan het einde van de kop zit een diamantkop met verschillende korrelgrootte. De grootte van de korrel is afhankelijk van het huidtype, en het doel van de behandeling. Door deze techniek wordt het bovenste laagje van je huid afgeslepen. Dit klinkt erg eng, maar valt reuze mee. Door het bovenste deel van de verhoornde huidlaag te verwijderen stimuleren we cel vernieuwing. Ook kunnen we wat dieper werken op pigmentvlekken, littekens en rimpels. Doordat de huid nu “dunner” is, worden werkstoffen beter opgenomen door de huid. De poriestructuur verfijnt, en er ontstaat een betere doorbloeding. Deze processen bevorderen huidverbetering.

Microdermabrasie

80,00

Microdermabrasie kuur (6e behandeling gratis):

400,00

Voor de exclusive behandelingen voeren wij altijd een uitgebreide intake uit. Dit doen we omdat we met hoge werkstoffen werken, en er dus ook meer contra-indicaties zijn. Omdat we hier echt onze tijd voor willen nemen, zal de eerste afspraak altijd wat langer duren.

Ook zijn combinaties van verschillende EXCLUSIVE in 1 behandelingen mogelijk, dit zullen we altijd met u bespreken. Zo kunnen we elke behandeling echt op maat maken.