Fruitzuurpeeling

Aanpak van huidproblemen zoals onzuiverheden, pigmentatie en fijne lijntjes

Een fruitzuurpeeling is een verzamelnaam voor verschillende zuurpeelings, waarbij een zure stof wordt gebruikt om beschadigde, dode huidcellen te verwijderen. Een fruitzuurpeeling werkt op de “lijmlaag” tussen de dode huidcellen. Hierdoor worden deze dus verwijderd. Dit wordt ook wel een “chemische peeling” genoemd. Ondanks het woord chemisch is de fruitzuurpeeling van natuurlijke afkomst. Er zijn verschillende stoffen die worden gebruikt. Zo wordt GLYCOLZUUR gebruikt voor lijntjes en hyperpigmentatie. SALICYLZUUR wordt gebruikt bij een vette huid met onzuiverheden, en dit werkt sterk ontstekingsremmend. Als laatste gebruiken we nog de LACTIC peeling. Dit is een melkzuurpeeling. Deze peeling wordt vooral gebruikt om het vochtgehalte van de huid een flinke boost te geven. Hierna ervaar je de bekende “glow” van de huid. Wij stemmen als specialist natuurlijk de verschillende peelings af op jouw huidtype en wensen.

Fruitzuurpeeling

90,00

Fruitzuurpeeling kuur (6e behandeling gratis):

450,00

Voor de exclusive behandelingen voeren wij altijd een uitgebreide intake uit. Dit doen we omdat we met hoge werkstoffen werken, en er dus ook meer contra-indicaties zijn. Omdat we hier echt onze tijd voor willen nemen, zal de eerste afspraak altijd wat langer duren.

Ook zijn combinaties van verschillende EXCLUSIVE in 1 behandelingen mogelijk, dit zullen we altijd met u bespreken. Zo kunnen we elke behandeling echt op maat maken.