OVER BEAUTY SALON NOUVEAU

Welkom op de site van Beauty Salon NOUVEAU!! Wat leuk dat je bij ons terecht bent gekomen. Waarmee mogen we jou helpen?

Binnen Beauty Salon Nouveau hebben veel mogelijkheden om uw huid te voorzien van de allerbeste behandelingen. Zo werken we met 100% natuurlijke producten en kunnen we dus eigenlijk iedereen behandelen, hoe gevoelig of allergisch aangelegd ook! Dat is onze visie.. Er voor iedereen kunnen zijn !!!

Beauty Salon NOUVEAU is gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen, maar wel in een gemoedelijke en persoonlijke sfeer. We gaan samen kijken naar wat het beste bij jou, en jouw huidwensen past. Hier passen we jouw huidavontuur op aan. Is dit dus om een onzekerheid op het gebied van de huid weg te nemen, of mogen we er voor zorgen dat jij echt even een moment voor jezelf pakt in deze drukke tijden? Laat het ons weten! We staan graag voor je klaar. 

Allereerst zal ik me even voorstellen:

Ik ben Diewertje van Rie – Trommels, oprichtster van Beauty Salon Nouveau. Sinds 2011 ben ik werkzaam in het vak van huidverzorging en huidverbetering. Van mijn passie mijn werk kunnen maken, dat is ontstaan toen ik in 2012 Beauty Salon Nouveau heb opgericht. Nog steeds, elke dag geniet ik van deze keuze.

Mijn passie voor de huid is door de jaren heen alleen maar toegenomen, uren zou ik er over kunnen praten. Het bijblijven in ons mooie vak vind ik erg belangrijk! Daarom zullen wij altijd de nieuwste kennis bezitten, door het volgen van cursussen en opleidingen. Het begeleiden naar een huid die helemaal in balans is, is echt mijn ding. Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken, en dat doen we samen in goed overleg. Belangrijk is dat JIJ je goed voelt bij de aanpak, en lekker in je vel zit. 

Ik kijk er naar uit om ook jou te mogen helpen. 

Liefs, en tot snel!

Ook ik stel mezelf graag voor:

Mijn naam is Maartje Luiken, ik ben op dinsdag en vrijdag aanwezig in de salon.

Van kleins af aan ben ik opgegroeid in de uiterlijke verzorging, dus sinds dien wist ik al dat ik hierin werkzaam wilde zijn. In 2020 ben ik met veel plezier afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Ik ben hierna terecht gekomen bij Beauty Salon Nouveau, waar ik met heel veel plezier werk, en mij echt door kan ontwikkelen.

Wat mijn werk zo leuk maakt is de diversiteit en de huidverbetering. Er is nooit een dag het zelfde! Wij kijken echt per klant en per huidtype naar de juiste behandelmethode en bijpassende producten. Een persoonlijke behandeling waarna je echt resultaat ziet is en blijft toch wel mijn favoriet. Samen op zoek gaan naar het beste resultaat in een ontspannen sfeer is echt waarvoor ik wil gaan. Ik hoop jullie snel te zien in de behandelstoel!

Even voorstellen: Mijn naam is Britt Lourijsen en sinds 1 maart 2022 ben ik officieel in dienst bij Beauty Salon Nouvea. De keuze om uiteindelijk schoonheidsspecialiste te worden heb ik pas op latere leeftijd gemaakt: Tijdens de havo was het een wens om later Huidtherapeut te worden. Helaas heb ik daar om diverse redenen toen geen opvolging aan gegeven en daar heb ik stiekem altijd wel een beetje spijt van gehad.

Begin 2021 heb ik de knoop doorgehakt en besloten om hier tóch nog iets mee te doen. Het volgen van de opleiding tot schoonheidsspecialiste via een particuliere instelling maakte het mogelijk dit goed te kunnen combineren met mijn andere baan: 4 dagen werken en 1 dag naar school.

Een stageplek kon gedurende de opleiding niet ontbreken. Beauty Salon Nouveau is een van de bekendste beauty-salons binnen Dongen en Diewertje en ik kennen elkaar van de basisschool, dus het contact was zo gelegd. Zij heeft mij met open armen ontvangen en mij de fijne kneepjes van het vak geleerd, alsook mij de ruimte en vrijheid gegeven om het vak “eigen” te maken. Zodoende en met trots heb ik in februari 2022 mijn diploma behaald 

Ik combineer mijn baan in de salon hedendaags nog steeds met mijn andere baan en deze combinatie geeft mij enorm veel voldoening en energie! Op woensdagen ben ik het vaste gezicht in de salon en adviseer ik klanten graag over producten, ingrediënten, routine en korte- en lange termijn huidwensen. Maar ook voor een ontspannen momentje voor zelf ben je bij mij aan het juiste adres.

Tot snel!