Microneedling

Actieve huidverbetering zoals, anti-age, hyperpigmentatie terug dringen, en diepe acne-littekens verwijderen. Stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine

Microneedling is echt onze krachtpatser binnen de huidverbetering! We werken met verschillende naaldlengtes, en kunnen zo precies op de diepte werken waar het huidprobleem zich bevindt. We werken niet met het inspuiten van vloeistoffen, zoals vaak gedacht wordt. We gaan de huid laten denken dat er schade aan de huid is, waardoor deze actief gaat herstellen. Maar omdat er maar kleine microkanaaltjes worden gemaakt, wordt er een overschot aan collageen en elastine aangemaakt. We werken met een tussenstof om de pen goed over de huid te geleiden, hier zitten actieve werkstoffen in verwerkt. Doordat er open kanaaltjes worden gecreëerd worden werkstoffen direct getransporteerd naar de plek waar deze hun werk moeten gaan doen.

We hebben deze behandeling in 2 verschillende soorten. De gewone en de PLUS behandeling. Bij de plus behandeling wordt er gebruik gemaakt van een algen peel off masker, en actieve vitamine C.

Microneedling

84,00

Microneedling PLUS

102,00

Microneedling kuur: (6e behandeling gratis)

420,00

Microneedling PLUS kuur (6e behandeling gratis):

510,00

Voor de exclusive behandelingen voeren wij altijd een uitgebreide intake uit. Dit doen we omdat we met hoge werkstoffen werken, en er dus ook meer contra-indicaties zijn. Omdat we hier echt onze tijd voor willen nemen, zal de eerste afspraak altijd wat langer duren.

Ook zijn combinaties van verschillende EXCLUSIVE in 1 behandelingen mogelijk, dit zullen we altijd met u bespreken. Zo kunnen we elke behandeling echt op maat maken.